0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Broasca pitica africana var. golden

15,00 RON
Disponibilitate:
Disponibil imediat
Referinta:
BR9054G
livram in 2 zile
Cant:

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 6.

Print

African dwarf frog golden (Hymenochirus gold)

Această varietate este mai rară și mai decorativă decât broaștele africane pitice obișnuite, afișand culori aurii.

Acvariul:

  • 2 broaște pitice africane pot trăi fericite într-un acvariu de 15-18 litri (4-5 galoane). Dar dacă aveți mai mult de atât sau dacă vor împărți acvariul cu pești, vor avea nevoie de un acvariu de cel puțin 25 de litri.
  • Valorile parametrilor apei pot fi tolerate într-o gamă foarte variată, pot trăi in medii cu apa moale, moderată, dură cu ph între 6 și 9. Aveți grijă doar la parametri extremi!; specia este tolerantă și cu temperatura, folosiți ori o incăpere cu temperaturi foarte stabile ori un încălzitor, sau după caz răciți apa.Temperaturile optime sunt între 21 - 27 grade celsius, recomandăm 24-26, se pot adapta și la temperaturi mai mari, dar stabilel; cele mai mici temperaturi suportate sunt de 18-19 °C .Încălzitorul nu este obligatoriu pentru această specie. (dacă temperatura din încăpere nu scade sub 20 - 21 °C )

SFATURI!

Din experiența noastră pentru acvariile de 25 litri + , puneți 4-8 broscuțe, daca folositi o filtrare eficienta (burete, sau un filtru cu debit mic, dar suprafata mare a buretilor sau materialelor filtrante) se pot tine chiar un grup de 10. In spații mari și număr mic pot deveni timide și nu vă veți putea bucura de activitatea lor naturală la potențial maxim! Puneți acvariul, sau după caz vivariul acestora într-un loc fără trafic foarte intens.
Pentru broaștele africane pitice golden folosiți un substrat inchis pentru a accentua culorile.

Lucruri bine de știut despre broaștele pitice africane

Nivel de experiență începător
Dimensiune cresc până la 5 cm măsurate cu picioarele strânse (alungite pot măsura mai mult)
Durata de viață pot trăi 10-15 ani, de obicei 5-7 ani
Atenție broaștele pitice africane sunt complet acvatice și au plămâni, respiră aer de la suprafața apei,acesta fiind singurul contact cu mediul terestru
BR9054G
20 Produse