0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Te poti autentifica (loga) in contul tau de client aici.

NU AI UN CONT DE CLIENT?

îti poți crea un cont aici, este gratuit și te va ajuta enorm, economisindu-ți timp valoros pentru comenzi; datele vor fi preluate din contul tău automat!

Astfel cu cateva clikc-uri ai produsele comandate direct la usa ta! SAU

Acceseaza direct din prima pagină iconița de setări din colțul de sus din dreapta paginii, apoi "click" pe iconița lacăt în mica fereastră afișată.

Din această zona poți de asemenea să îți verifici wishlist-ul (lista ta de dorinte) sau sa iti finalizezi comanda. Daca ai deja un cont de client, tot din aceasta mica zonă il poți accesa, sau te poți deconecta.

Cum sa creezi un cont client

Se va deschide fereastra care te intreabă: "EȘTI DEJA INREGISTRAT(Ă)?"  În partea de jos a ferestrei, deasupra pictogramelor de logare, folosind mijloacele sociale, selectează opțiunea " ,,NU AI CONT? CREEAZA UNUL AICI" 

De asemenea te poți conecta inclusiv direct cu mijloacele sociale disponibile în fereastra: "ESTI DEJA INREGISTRAT(Ă)?" , însă ai grijă să verifici datele, ca acestea să fie corecte.

 Inregistrare cont de client

Apoi completează câmpurile necesare înregistrării contului.

Nu uita sa bifezi căsuța "Sunt de acord cu termenii, condițiile și politica de confidențialitate" în pagina de creare a contului de client.

Nu te descurci să iți creezi un cont la noi prin ghidul nostru?

Contacteaza-ne și te ajutăm cu plăcere, chiar noi !

Ne poți contacta oricând pentru orice problemă sau nelămurire ai în folosirea magazinului online ,,Bigfoot.ro", la: contact@bigfoot.ro

Ai de asemenea posibilitatea creării unui cont chiar și imediat după ce comanzi fără cont (ca oaspete), la finalul comenzii tale.