0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Livrarea comenzilor

Comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiează de transport gratuit.

Urmărirea comenzii tale

După ce ai înregistrat comanda, poți urmări statusul acesteia din contul tău de client, în secțiunea “Comenzile mele”.

Printre alte informații disponibile în contul tău, din această secțiune poți descărca facturi, vedea detalii și repeta comanda.

Modalități de livrare pentru comenzile plasate pe Bigfoot.ro

Livrare prin curier

Bigfoot.ro asigură transport rapid, național al comenzilor prin curier. Taxele de transport sunt cele calculate și afișate în comanda ta, pe documentele emise. Pentru produsele cu masă sau volum foarte mare din categoriile ,,Acvarii & seturi", sau in cazul comenzilor de cantitate mare,  pot apărea în unele situații diferențe în costul de livrare. Dacă acest lucru se întâmplă, veți fi imediat anunțat telefonic.

În cât timp ajunge la tine coletul

Vei intra în posesia coletului în 1-2 zile lucrătoare din momentul în care noi ți-am confirmat telefonic sau prin email expedierea acestuia.
Bine de știut! În cazul în care coletul nu ajunge in 2 zile, folosește link-ul de tracking pe care l-ai primit în emailul de confirmare, pentru a vedea care este starea de livrare a acestuia. De asemenea ne poți oricând contacta și informa cu privire la întarzieri, la contact@bigfoot.ro.

Intervale de livrare

1. Pentru comenzile disponibile livrării imediate, sau unde se specifică "livrăm în 1-2 zile"

  • Comenzile înregistrate de Luni până Vineri înainte de ora 13:00 se expediază în aceeași zi.
  • Comenzile înregistrate de Luni până Joi după ora 14:00 se expediază în ziua următoare.
  • Comenzile înregistrate Vinerea dupa ora 14:00, Sâmbăta sau Duminica se expediază Luni.

2. Pentru comenzile unde se specifică "livrăm în 10 zile"

Livrarea în 10 zile se referă la zilele lucrătoare. Este termenul estimat de la înregistrarea comenzii, până când dumneavoastră veți intra în posesia coletelor cu acest tip de livrare.

ATENȚIE! Livrarea coletului NU are o durată efectivă de 10 zile pe traseu, coletul va sta pe traseu doar 1-2 zile. Însă în aceste 10 zile lucrătoare se vor încadra toate operațiunile și formalitățile de pregătire necesare ca, aceste colete sa ajungă la dumneavoastră.

Ce se întamplă atunci când comanzi două produse cu termene de livrare diferite pentru aceeași adresă?

Pentru a vă proteja față de costurile de livrare, în această situație se va activa opțiunea Livrare în 10 zile  și vom expedia coletele la termenul de livrare stabilit conform acestei opțiuni. În cazul în care doriți expedierea coletelor în mai multe tranșe, care să fie conforme cu specificațiile de livrare ale fiecărui produs vă rugăm să ne contactați la contact@bigfoot.ro, imediat după plasarea comenzii sau cât mai rapid posibil, și să specificați acest aspect. După ce ne anunțați cu privire la acest aspect; vă vom trimite coletele care se livreaza  în 1-2 zile separat și în termenul specificat, la fel și pe cele unde se specifică "livrăm în 10 zille lucrătoare".

Transportul

a. Produselor

Produsele sunt ambalate în cutii cu protecții,în interiorul acestor cutii mișcarea produselor este de cele mai multe ori imposibilă, lovirea cutiilor pe timpul transportului nu va cauza daune nici măcar produselor mai casante precum cele din sticlă. Astfel vă oferim o livrare sigură cu avantaje complete.

Știm că paza bună trece primejdia rea, așa ca, dacă va fi cazul, Bigfoot îți pune la dispoziție posibilitatea returului complet gratuit al tuturor produselor deteriorate pe transport sau cu defecte de fabricație. Deși testăm aprope fiecare produs (fiind exceptate unele produsele care nu se alimentează cu curent electric), în cazul defectării din vina producătorilor ai posibilitatea returului și schimbului gratuit al produselor defecte în 24 de ore de la primirea coletului, iar noi suportăm toate costurile și îți asigurăm achizițiile.

Ai de asemenea garanțiile producătorilor pentru produsele achiziționate din categoriile cu numele, sau care se referă la Echipament, Aparatură necesară,Monitorizare parametrii, și a unor produse din categoria Iluminare și încălzire sau în achiziție, de exemplu produsele precum filtre, încălzitoare cu termostat, protein skimmere, pompe, etc, beneficiază de garanțiile producătorilor pe termen lung (ani), garanțe unde costul transportului produsului până la sediul nostru sau după caz la producător, va fi suportat de client. Vă reamintim că la livrare beneficiați de garanțiile noastre timp de 24 de ore cu retur complet gratuit. 

b. Viețuitoarelor și plantelor

Viețuitoarele, printre care inclusiv plantele sunt transportate în cutii sigure și climatizate, asigurând astfel supraviețuirea și integritatea acestora, însoțite de garanțiile corespunzătoare care să îți completeze protecția achizițiilor.

Află mai multe detalii despre garanțiile de supraviețuire oferite în timpul transportului și tehnicile de ambalare făcând "click" mai jos pe secțiunile :

Cum îți pregătim viețuitoarele pentru expediere

Asigurarea supraviețuirii în timpul transportului

Protecția achizițiilor vii și garanțiile oferite de Bigfoot