0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Suport live gratuit pentru clienții și vizitatorii noștrii 7/7

Suntem bucuroși să vă oferim suportul nostru în mod gratuit.
Oferim suport de specialitate tuturor pasionaților care folosesc magazinul online Bigfoot.ro și vă punem la dispoziție informațiile necesare pentru toate articolele disponibile sau despre viețuitoarele noastre. Pachete de suport sunt gratuite în momentul acesta pentru toate categoriile de vizitatori și disponibile în fiecare zi lucratoare,mesajele trimise in afara acestei perioade vor primi răspuns tot între orele 20 și 22 (ora României) păstrandu-si prioritatea; cele trimise în intervalul 20 si 21 pot beneficia de raspuns live. Dacă nu este vorba despre lămurirea unei viitoare achiziții pe care doriți să o faceți la noi, ci vreți pur și simplu să ne transmiteți un mesaj sau o urare în mod live, vă stăm la dispoziție în fiecare sâmbătă între orele 20:00 - 21:00.

Tipurile de pachete de suport pe care vi le oferim gratuit:

Pachet Suport Vizitator

Cine este considerat vizitator?

Vizitatorul este persoana care se află pentru prima dată pe site-ul nostru, nu are cont sau care nu a plasat niciodată o comanda în magazin.
Acestui tip de client i se pun la dispoziție toate informațiile conținute de site-ul nostru, resursele și blogul nostru. De asemenea dacă resursele online nu i se par suficiente pentru a se hotărâ cu privire la un produs sau viețuitoare, poate cere unele informații suplimentare care să îl ajute să se hotărască, însă suportul său se limitează  în cazul viețuitoarelor la recomandarea produselor care pot asigura un mediu de viață corespunzător acestora.
Clientul vizitator are o limită maximă de 7 întrebări care se referă la același produs sau specie pe care o dorește! După epuizarea acestora, este necesar să facă o comandă sau să își înregistreze un cont de client in magazin, asa se va putea încadra în celelalte pachete de suport oferite pentru acordarea serviciilor în continuare.

Pachet Suport Oaspete 

Cine sunt Oaspeții ?

Oaspeții sunt clienții care au minim o comandă plasată în site, însă nu au încă un cont de client creat. Așadar imediat ce ai prima ta comandă înregistrată și livrată devii instant din Vizitator, Oaspete.
Aceste clase de clienți vor avea avantajele descrise la Suportul Vizitator, anume  informațiile conținute de site-ul nostru, resursele și blogul nostru, pot cere informații suplimentare care să îl ajute să se hotărască cu privire la achiziția unui produs sau a unei viețuitoare. Limitele beneficiilor clientului oaspete nu se rezumă însă aici! Acesta poate cere informații suplimentare despre mediul de viață natural al speciilor pe care și le dorește, informațîi despre alți parametrii specifici pe care nu îi găsește în descrierile produselor și viețuitoarelor.
Clientul oaspete are o limită maximă de 10 întrebări care sa se refere la același produs sau specie pe care o dorește!

Pachet Suport Client Veteran

Clientul veteran are minim o comandă la activ, o recenzie pentru un produs sau viețuitoare, un wishlist adăugat (o listă de dorințe), și bineânțeles, un cont de client creat la noi.
Acest serviciu de suport oferă acces nu doar la informațiile prezente în site, ci,clientul poate cere inclusiv unele sfaturi, ponturi detalii specifice și chiar informații din experiențele noastre de păstrare pentru speciile apreciate de acesta.
Clientul Veteran are acces în perioada oferirii suportului la 15 intrebari gratuite .

Care sunt canalele prin care oferim în acest moment suport live ?

Te asteptăm în fiecare zi pe WhatsApp la numarul 0731 501 324 (pentru cereri de oferte sau alte informatii care necesită răspuns rapid), sambata pe facebook messenger (pentru urari ce nu necesita un raspuns rapid) între orele 20 - 21 pentru a-ti oferi suportul nostru și să fim alături de tine și de achizițiile tale. Pentru suport ne puteți contacta inclusiv telefonic la numerele noastre : 0731 501 324 sau 0787 202 837 24/24 pentru cereri de ofertă sau intre orele 20-21 in fiecare zi lucrătoare pentru dcereri de alt tip informatii pe care nu le gasiti in magazinul nostru cu privire la produsele sau viețuitoarele oferite de noi.

Condițiile acordării serviciilor de suport gratuit : 

Considerăm că fiecare pasionat fie că este vizitator, oaspete sau client veteran are dreptul să fie tratat cât mai corect și obigația să nu suprasolicite suportul nostru oferit pentru a putea beneficia de acesta cât mai mule persoane. Din această cauză fiecare client va avea un timp limită maxim pentru oferirea suportului, astfel oricât de surpasolicitați am fi, ne asigurăm că nimeni nu rămâne fără niciun răspuns . Astfel durata acordării suportului pentru fiecare sesiune este :

  • limita de timp pentru suport oferit telefonic este de 10 minute / client / sesiune în fiecare zi, iar pentru suportul în scris limita de timp este de 20 de minute / client / zi
  • suportul special oferit sâmbăta între orele 20 - 21, 10 minute telefonic sau 20 de minute asistența în scris.

Rețineți ca acești timpi nu se pot acumula și nu puteți în aceeași sesiune (zi) să primiți 10 minute suport telefonic plus 20 minute suport scris. Însă puteți în zile diferite să reveniți dacă problema dvs necesită mai mult timp de asistență și să o rezolvăm în etape.

Asistența telefonică beneficiază de timp consecutiv de răspuns, asistența în scris nu este oferită întotdeauna în același stil, însă timpul mediu petrecut / client va fi de aproximativ 20 de minute pentru această asistență / zi.De exemplu puteți să ne scrieți întrebările în perioada specificată în care suntem cu suportul online însă nu înseamnă că dacă în 20 de minute nu primiți răspunsurile, asistența dvs s-a temrinat în acea zi. Înseamnă că timpul acumulat pentru a vă răspunde la întrebari va fi de 20 de minute și vă putem scrie un răspuns pe toată durata orelor de asistență.

Ne-am dori să vă ajutăm mai mult decât atât, însă resursele noastre sunt limitate, încercăm să ne dezvoltăm cum putem.Promitem că dacă vom avea mai mult timp liber disponibil în viitor, timpii de suport se vor îmbunătăți considerabil! Aici la Bigfoot.ro suntem adepții calității nu cantității, așa că sperăm să vă putem oferi o rezolvare la cât mai multe probleme și să vă fim de un real ajutor nu doar prin latura comercială, ci și prin prisma calității suportului și serviciilor oferite.

Nu uitați că țelul principal al lui Bigfoot.ro este să ajute pasionații și animalele!

Toate pachetele de suport sunt în acest moment oferite gratuit pe magazinul nostru online Bigfoot.ro! Crezi ca ne vei pune în dificultate cu intrebarea ta? O așteptăm cu drag!

Oferirea suportului gratuit se face conform termenilor și condițiilor noastre, informații disponibile aici, alineatul K .