0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Despre noi

Povestea noastră

Povestea noastră începe prin creveții ornamentali, aceste viețuitoare au stat la baza ideii înființării lui Bigfoot.

Bigfoot.ro ia naștere în anul 2017 ca și Udang.ro. Lipsa susținerii și a resurselor a îngreunat apariția și dezvoltarea lui Bigfoot. Am făcut multe sacrificii pentru a crea acest magazin online de care dumneavoastră vă bucurați acum. 

Cum vede Bigfoot viitorul ?

cms-img

Dorim să strângem resursele necesare pentru a vă putea arăta ce putem face cu acestea

Visul nostru în acest moment este să ne putem permite crearea unei zone fizice unde să lucrăm cu publicul, pentru a putea împărtăși experientele și sfaturile împreună.

Cine este defapt Bigfoot.ro? 

Sperăm ca activitatea noastră să însemne mai mult decât comerț, pentru că dacă doar asta va ajunge să însemne, atunci preferăm să închidem acest magazin. Mi-am riscat ani din viață ca Bigfoot.ro să existe, singurul lucru la care m-am gândit în acest timp din punct de vedere financiar a fost sa nu mor de foame. Vrem să ajutăm animalele și oamenii să poată învăța că pot trăi împreună. Bigfoot crede că oamenii au nevoie de animale. În acceastă eră a tehnologiei uităm des de natură; Bigfoot se va asigura că acest lucru nu se va întâmpla!

Cum ne puteți găsi acum, cum puteți relaționa cu noi

Bigfoot.ro este acum un magazin online.Puteți interacționa cu noi online pe canalele disponibile în site. Comenzile se fac direct în site. 

Experiența noastră