0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Aici la BIGFOOT considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca pe un angajament fundamental; una dintre prioritățile noastre este siguranța și confidențialitatea vizitatorilor noștri. Prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră, în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României. Acest document privind politica de confidențialitate conține tipuri de informații care sunt colectate și înregistrate de BIGFOOT SHOP SRL și modul în care le folosim.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

Bigfoot este denumirea comercială a BIGFOOT SHOP SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Vânătorii Mici, Strada Principală, numărul 232. Conform legislației cu privire la protecția datelor, suntem ,,operator" atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactați Responsabilul Bigfoot cu protecția datelor la adresa de e-mail contact@bigfoot.ro sau prin poștă sau curier la adresa Localitatea/Comuna Vânătorii Mici, Strada Principală, numărul 232 din județul Giurgiueste necesară mențiunea: Referitor la protecția datelor.

Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR)

BIGFOOT SHOP SRL va avea bază legală pentru colectarea și utilizarea informațiilor personale descrise în această politică de confidențialitate, bază influențată de acestea și de contextul specific în care păstrăm informațiile, de exemplu:

  • BIGFOOT SHOP SRL trebuie să încheie un contract cu dvs.
  • Ați acordat BIGFOOT SHOP SRL permisiunea de a face acest lucru
  • Prelucrarea informațiilor dvs. personale este în interesele legitime ale BIGFOOT SHOP SRL

BIGFOOT SHOP SRL va păstra informațiile dvs. personale numai atâta timp cât este necesar în scopurile stabilite în prezenta politică de confidențialitate. Vom păstra și vom utiliza informațiile dvs. în măsura necesară pentru a ne respecta obligațiile legale, a soluționa litigiile și a ne aplica politicile.
Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dumneavoastra au loc pe teritoriul Romaniei.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți.
Pot fi colectate, stocate și utilizate următoarele tipuri de informații personale:

  1. informații precum adresele dvs. de e-mail, pe care le introduceți atunci când vă creați un cont pe website-ul nostru;
  2. informațiile pe care le introduceți atunci când creați un profil pe website-ul nostru 
  3. informații precum numele și adresa dvs. de e-mail, pe care le introduceți pentru a configura abonările la e-mailurile și/sau la buletinele noastre informative;
  4. informații care sunt generate în timp ce utilizați website-ul nostru, inclusiv despre când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați;

Dacă doriți să știți ce informații personale deținem despre dvs. și dacă este cazul ca acestea să fie eliminate din sistemele noastre, vă rugăm să ne contactați.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza serviciile, cu următoarele scopuri, în beneficiul dvs:

  1. Crearea și administrarea contului în cadrul platformei magazinului online Bigfoot;
  2. Pentru prelucrarea comenzilor și furnizarea produselor și serviciilor dorite;
  3. Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
  4. Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  5. Pentru a vă oferi acces la funcționalitățile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;
  6. Pentru administrarea site-ului, precum și pentru analiza și îmbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;
  7. Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;
  8. Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  9. Pentru a vă transmite unele oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea BIGFOOT SHOP SRL (bigfoot.ro), în cazul în care v-ți exprimat acordul în acest sens.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma Bigfoot. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării unor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale utilizatorilor următoarelor categorii de destinatari:
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plată/bancare;
– societăților de asigurare;
– anumitor furnizori de servicii;
– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.

Promitem să oferim minimum de date necesar desfășurării activităților. În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. În anumite circumstanțe, puteți solicita accesul, actualizarea sau ștergerea informațiilor pe care le avem despre dvs. De asemenea vă puteți exercita  drepturile cu privire la corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune prelucrării datelor dvs. cu caracter personal. După caz aveți dreptul de a retrage consimțământul. Alte drepturi pe care le aveți :

  • Dreptul de rectificare.
  • Dreptul de a obiecta.
  • Dreptul de restricție.
  • Dreptul la portabilitatea datelor

Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:
Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, vă rugam să ne transmiteți cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări, folosind adresa de e-mail aferenta contului Bigfoot. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informații suplimentare care au ca scop confirmarea identității dvs.
Onorarii. Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal; pot exista excepții în cazul în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe. Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.
Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum două luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede și să scurtăm timpul de răspuns la solicitarea dvs.

Fișiere de jurnal

BIGFOOT.RO urmează o procedură standard de utilizare a fișierelor jurnal. Aceste fișiere înregistrează vizitele când se accesează site-uri web. Toate companiile de găzduire fac acest lucru și o parte din analiza serviciilor de găzduire. Acestea nu sunt legate de nicio informație care poate fi identificată personal. Scopul informațiilor este de a analiza tendințele, de a administra site-ul, de a urmări mișcarea utilizatorilor de pe site și de a culege unele informații cu privire la sursele de trafic.

Cookie-uri web

La fel ca orice alt site web, BIGFOOT.RO folosește „cookie-uri”. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a stoca informații, inclusiv preferințele vizitatorilor și paginile de pe site-ul web pe care vizitatorul le-a accesat sau le-a vizitat. Informațiile sunt utilizate pentru a optimiza experiența utilizatorilor prin personalizarea conținutului paginii noastre web pe baza tipului de browser al vizitatorilor și / sau a altor informații.

Pentru informații mai detaliate despre cookie-uri, vă rugăm să citiți „Politica de utilizare cookies" a magazinului online Bigfoot.

Politicile de confidențialitate ale terților

Politica de confidențialitate a BIGFOOT.RO nu se aplică altor agenți de publicitate sau site-uri web. Astfel, vă sfătuim să consultați Politicile de confidențialitate respective ale acestor servere de anunțuri terțe pentru informații mai detaliate. Poate include practicile și instrucțiunile lor despre cum să renunțați la anumite opțiuni.

Puteți alege să dezactivați cookie-urile prin opțiunile individuale ale browserului. Pentru a afla informații mai detaliate despre gestionarea cookie-urilor cu anumite browsere web, acestea pot fi găsite pe site-urile web respective ale browserelor.

Informații pentru copii

O altă parte a priorității noastre este adăugarea de protecție pentru copii în timpul utilizării internetului. Îi încurajăm pe părinți și tutori să observe, să participe și / sau să monitorizeze și să îndrume activitatea lor online.

Pentru siguranța tuturor, BIGFOOT.RO nu colectează în cunoștință de cauză informații personale de identificare de la copii cu vârsta sub 13 ani.

Politica noastră de confidențialitate în mediul online

Politica noastră de confidențialitate se aplică activităților noastre online și este valabilă pentru vizitatorii magazinului online Bigfoot.ro, cu privire la informațiile pe care le-au distribuit și / sau colectat în site. Această politică nu se aplică informațiilor colectate offline sau prin alte canale decât acest site web.

Plângeri :
Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail:anspdcp@dataprotection.ro
Fără a vă afecta dreptul dumneavoastră de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați înainte de a face acest demers, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a discuta și rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

Consimțământ

Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și sunteți de acord cu termenii acesteia.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de mai multe informații despre politica noastră de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați la

  • contact@bigfoot.ro