0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Filtru extern acvariu eficient Hydra Filtron 1000

799,00 RON
Disponibilitate:
livram in 10 zile
Referinta:
HYUH00D
Cant:
Print

Filtrele externe sunt o opțiune excelentă pentru acvariile de dimensiuni medii și mai mari. Dimensiunea și puterea lor mare înseamnă că sunt opțiunea cea mai potrivită pentru acvariile cu vietuitoare care produc multe deșeuri.
Excelente pentru acvariile care găzduiesc grupuri mari și/sau mari de ciclide, specii de pești carnivori, acvarii plantate de dimensiuni medii si mari,etc. Sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru toti cei care doresc să investească puțin mai mult într-un sistem de filtrare pentru a reduce întreținerea acvariului. Un filtru mai mare înseamnă o suprafață mai mare pentru bacteriile benefice, ceea ce înseamnă că mai multe deșeuri pot fi descompuse. Fiind un filtru extern, nu există nicio unitate mare care să stea în interiorul acvariului în sine, ci doar niște țevi de admisie și de evacuare, acest lucru facilitează crearea unui peisaj acvatic mai natural și, de asemenea, oferă peștelui mai mult spațiu pentru a înota!
Ce beneficii vei avea cu acest filtru te intrebi ?

  1. Ascunzi buretii, pompele si alte componente care ar fi vizibile cu un filtru intern
  2. Performanta ridicata comparativ cu filtrele interne sau hang on si o apa mai curata
  3. Imbunatateste starea de sanatate a vietuitoarelor si plantelor oferind conditii mai bune si parametrii mai stabili
  4. Eficienta energetica; un consum redus de energie de doar 13 W (asta inseamna doar 10% din curentul consumat de un bec de camera obisnuit, pentru un acvariu de 300 de litri)

Model filtru extern Hydra Filtron 1000
Brand Ocean Free
Dimensiuni 240x240x363mm
Pentru acvarii de pana la 300 litri
Debitul pompei cu filtrul gol,fara materiale filtrante 1000 litri/h
Debitul filtrului cu materialele filtrante puse 600 litri/h
Puterea pompei (W) 13
Volumul mediilor filtrante incluse 4.7L
Numar sertare material filtrant 3

Minusuri ale filtrului extern Hydra Filtron 1000 comparativ cu filtrele cascada sau interne :

  • Pretul produsului mai ridicat la inceput (pe parcurs daca folositi 3-4 filtre pentru a echivala performanta acestui filtru extern veti consuma mult mai mult curent electric, iar sansele de defectiuni cresc).

Despre tehnologia Hydro-Pure a filtrului Hydra :

  • Previne apariția sindromului acvariului nou (deciclarea acvariului) care este principala cauză de mortalitate a peștilor din acvariile nou puse în funcțiune prin descompunerea proteinelor, și acțiunea ca detoxifiant împotriva amoniacului (NH3) și nitriților (NO 2 -).
  • Reduce frecvența schimburilor de apă. (noi recomandam sa nu reduceti foarte mult frecventa, pentru ca schimburile de apa au un rol important nu doar in a va mentine apa curata si sanatoasa, ci si de a completa elementele din apa acvariului).
  • Reduce semnificativ mirosurile neplăcute prin oxidarea elementelor pe bază de sulf care provoacă mirosul neplăcut din apă.
  • Produce o apă cristalină.
HYUH00D

S-ar putea sa-ti placa