0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Filtru intern pentru acvariu Ocean Free - Hydra 50,1000 l/h consum de doar 15w

635,64 RON
Disponibilitate:
livram in 10 zile
Referinta:
OFUH08H
Cant:
Print

Filtru pentru acvariu Ocean Free - Hydra 50, 1000 litri/h cu tehnologia Hydro Pure

Marcă de top cu calitate înaltă; include materiale filtrante!

Hydra Aquatic Depurator poate semăna din punct de vedere estetic ca un filtru intern normal de pe piață, cu toate acestea, ceea ce îl diferențiază este tehnologia din interiorul căreia rezultă performanțe de neegalat pentru a vă îmbunătăți experiența de păstrare a peștilor.
Caracteristici :

 • Detoxifică deșeurile dăunătoare precum amoniacul (NH3) și nitritul (NO2–) pentru a ajuta pasionații să mențină apă mai pură și un acvariu mai sănătos
 • Descompune proteinele și nutrienții
 • Ajută la reducerea timpului de pornire a acvariului (ciclul azotului) și la prevenirea sindromului rezervorului nou
 • Minimizați frecvența schimbării apei, economisind astfel timp și economii mai mari la facturile de utilități
 • Minimizați mirosul neplăcut din apa din acvariu
 • Îmbunătățește claritatea apei
 • Pentru aplicații de acvariu marin și de apă dulce
 • Filtru intern de acvariu compact
 • Debit de apa reglabil
 • Consum redus de doar 15 W pentru 1000l/h
 • Tehnologie inovativa, prietenoasa cu mediul acvatic

Dimensiunile filtrului
Hydra 50: 1000 l/h, 15w, 123 x 83 x 294 mm
Recomandat pentru acvarii intre 500-800L.

Despre tehnologia HYDRO-PURE utilizata de filtrele Hydra 
Tehnologia HYDRO-PURE este ecologica si cu adevarat revolutionara, fiind prima de acest fel din lume. Acesta tehnologie poate fi de asemenea aplicata nu numai in industria pestilor ornamentali ci si in alte domenii care promoveaza un mediu acvatic lipsit de factori chimici poluanti.
Procesul ofera nu numai o cale mai eficienta pentru degradarea deseurilor si substantelor toxice din acvariu ci garanteaza ca rezultatelele oftinute in urma filtrarii sunt sigure iar consumul de energie este mentinut la un nivel minim.
Tehnologia acestui sistem de filtrare inovator utilizeaza un curent electric foarte mic pentru a produce "OH", ioni reactivi care “sparg” extrem de repede in azot gazos, apa, ioni organici si anorganici rezultati in urma procesului chimic de oxidare. Acest proces folosit nu este similar cu alte tehnici de electroliza care folosesc un consum foarte mare de energie, este mult mai putin intruziv, simplu si cu un cost foarte redus.
Secretul consta in cartusul cu mediul Cata-Pure cu care sunt echipate filtrele Hydra si care catalizeaza intreg procesul de degradare fara a fi nevoie de curent mare.
Cu tehnologia HYDRO-PURE combinata cu filtrarea biologica asigurata tot de acelasi tip de filtru Hydra calitatea apei din acvarii va fi mult mai stabila si de asemenea mai rezistenta la supratensiuni nutritive (de exemplu acumularile mari de amoniac ), care sunt daunatoare pentru pestii exotici ornamentali.
Efectul acestei tehnologii are ca rezultat imbunatatirea calitatii apei, pesti mult mai sanatosi si mai colorati, o crestere mai rapida si o maturizare optima a pestilor.
Tehnologia este in prezent cea mai inovativa, prietenoasa cu mediul acvatic si ambiental din industria pestilor ornamentali.

Recomandari de utilizare : Se potrivește în acvarii cu capacități între 500-800L

OFUH08H

S-ar putea sa-ti placa