0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Soparla Golden gecko vietnam (badenii) - Gekko ulikovskii, mari

162,00 RON
Disponibilitate:
livram in 10 zile
Referinta:
GVT474L
Alege dimensiunea:
Cant:
Print

Dimensiunea oferită : mare, 9 - 12 cm

Gecko auriu primește numele comun de la solzii aurii de pe corp. Masculii cresc până la aproximativ 20 cm în lungime totală (inclusiv coada),în timp ce femelele rămân în jur de 13 - 15 cm.

Habitat
Un terariu înalt de 60 - 75 litri este suficient pentru un gecko auriu, dar un habitat mai mare este o casă mai bună, deoarece gecoii aurii sunt șopârle active. Gecko aurii au nevoie de spațiu vertical pentru urcare, așa că folosiți un terariu înalt. Masculii sunt destul de teritoriali. Se pot cățăra pe suprafețe verticale și chiar se pot agăța cu capul în jos.
Substratul pentru geckos aurii ar trebui să fie ceva care reține umezeala, cum ar fi scoarța pentru reptile, sau așternuturile din fibre de cocos mărunțite. Unii terariști folosesc, de asemenea, sol pur, dar evită să folosească sol pentru plantele de ghivece, care conține adesea perlit, un material anorganic derivat din sticlă vulcanică extrasă cu același nume. Poate provoca anumite probleme la șopârlă dacă ingerează prea mult accidental.
Gecko aurii au nevoie de spațiu pentru urcare, așa că oferiți ramuri, lemn și plante artificiale sau plante vii. De asemenea, au nevoie de locuri de ascundere, cum ar fi peșteri sau ghivece de lut, care sunt așezate în terariul lor. Asigurați-vă că nu există margini ascuțite în habitat. Dacă aveți mai multi gecko, asigurați-vă că oferiți suficient spațiu pentru ascundere.

GVT474L
0 Produse

S-ar putea sa-ti placa