0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Hrana pentru iepuri tineri - Tropifit Rabbit Jr. Premium Plus, 750g

35,00 RON
Disponibilitate:
Disponibil imediat
Referinta:
TRY95TR
livram in 2 zile
Cant:
Print

Alimente sănătoase pentru iepuri tineri (de la 8 săptămâni la un an) pe bază de granule bogate în fibre cu ierburi, lucernă, măr și semințe de floarea-soarelui și adăugarea de legume uscate; bogate în vitamine și ierburi aromate, formula bogată a alimentelor asigură creșterea iepurii cu toți nutrienții necesari conținut ridicat de fibre și adăugarea de sfeclă roșie și ierburi reglează digestia proprietățile prebiotice ale multor substanțe nutritive stimulează dezvoltarea florei bacteriene intestinale normale și susțin sistemul imunitar al iepurilor adăugarea de zeolit ​​reduce mirosul neplăcut al fecalelor.
Conținut
cereale integrale, ingrediente modificate genetic (OMG), conservanți, amelioratori de aromă, zahăr adăugat și arome Alimente pentru animale de companie.
ALIMENTARE:
Iepurele în creștere (cu vârsta de până la 8 luni) ar trebui să aibă acces nelimitat la granule. De la vârsta de 8 luni, reduceți cantitatea de granule din dietă (astfel încât doza zilnică țintă să fie de 50-80 g) și creșteți proporția de fân și legume proaspete. Asigurați accesul constant la fân și apă. Furaj complet pentru iepurii tineri.
Compoziție:
cereale (inclusiv porumb), produse de origine vegetală (inclusiv granule cu 9% iarbă, granule cu lucernă 6%, pătrunjel, mentă, mușețel, floare de gălbenele), fructe (măr uscat conținut în granule 9%), legume (uscate sfeclă 2%, morcov uscat 2%), semințe (inclusiv floarea-soarelui conținută în granule 3%, semințe de in conținute în granule 1,5%), materii prime furajere de origine minerală (zeolit ​​1%). Adăugări: coloranți.
Componente analitice:
proteine ​​brute 13,5%, uleiuri și grăsimi brute 4,2%, fibre brute 13,0%, umiditate 11,0%. reduceți cantitatea de granule din dietă (astfel încât doza zilnică țintă să fie de 50-80 g) și creșteți proporția de fân și legume proaspete. Asigurați accesul constant la fân și apă. Furaj complet pentru iepurii tineri.
Cantitate : 750 de grame

TRY95TR
4 Produse