0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Broasca pitica africana Hymenochirus

9,94 RON
Disponibilitate:
livram in 10 zile
Referinta:
BR9033O
Alege dimensiunea:
Cant:
Print

African dwarf frog Hymenochirus

Acvariul:

  • 4 broaște pitice africane pot trăi fericite într-un acvariu de 15-18 litri (4-5 galoane). Dar dacă aveți mai mult de atât sau dacă vor împărți acvariul cu pești, vor avea nevoie de un acvariu de cel puțin 25 de litri.
  • Valorile parametrilor apei pot fi tolerate într-o gamă foarte variată, pot trăi in medii cu apa moale, moderată, dură cu ph între 6 și 9. Aveți grijă doar la parametri extremi!; specia este tolerantă și cu temperatura, folosiți ori o incăpere cu temperaturi foarte stabile ori un încălzitor, sau după caz răciți apa.Temperaturile optime sunt între 21 - 27 grade celsius, recomandăm 24-26, se pot adapta și la temperaturi mai mari, dar stabilel; cele mai mici temperaturi suportate sunt de 18-19 °C .Încălzitorul nu este obligatoriu pentru această specie. (dacă temperatura din încăpere nu scade sub 20 - 21 °C )

SFATURI!

Din experiența noastră pentru acvariile de 25 litri + , puneți 4-8 broscuțe, daca folositi o filtrare eficienta (burete, sau un filtru cu debit mic, dar suprafata mare a buretilor sau materialelor filtrante) se pot tine chiar un grup de 10. In spații mari și număr mic pot deveni timide și nu vă veți putea bucura de activitatea lor naturală la potențial maxim! Puneți acvariul, sau după caz vivariul acestora într-un loc fără trafic foarte intens.

Lucruri bine de știut despre broaștele pitice africane

Nivel de experiență începător
Dimensiune cresc până la 5 cm măsurate cu picioarele strânse (alungite pot măsura mai mult)
Durata de viață pot trăi 10-15 ani, de obicei 5-7 ani
Atenție broaștele pitice africane sunt complet acvatice și au plămâni, respiră aer de la suprafața apei,acesta fiind singurul contact cu mediul terestru
BR9033O
0 Produse