0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Kit de testare calciu, Salifert - Calcium Profi -Test (Ca), 120ml

84,00 RON
Disponibilitate:
Disponibil imediat
Referinta:
SAUB94C
livram in 2 zile
Cant:
Print

Trusele de testare Salifert sunt exemplul acurateței și preciziei. Salifert este o marcă cu renume în industria apelor sărate / acvariilor marine. Produsele sunt fabricate în Olanda. Acesta a fost evaluat ca fiind cel mai performant kit de testare din punct de vedere al preciziei, ușurinței de utilizare, fiabilității și prețului printre majoritatea kiturilor sale de testare din programul de comparație 2019 Best Bulk Reef Supply În Sri Lanka!
Distribuim de produse autentice marca Salifert pentru acvarii marine și alte utilizări.

Testați cu ușurință nivelul de calciu din rezervorul dvs. Utilizate de reeferi avansați de zeci de ani, kiturile de testare Salifert prezintă unele dintre cele mai ușor de citit rezultate disponibile pentru fiecare metodă de testare.

Detalii importante :

  • Calciul este un factor important al algelor coraline, materialul osos al coralilor duri și al acelor coralilor moi / din piele. În multe cazuri, nivelurile scăzute ale concentrației de calciu afectează creșterea algelor coraline.
  • Calciul este fundamental pentru îndeplinirea mai multor funcții biologice cheie.
  • Într-un acvariu înfloritor, creșterea coralilor, a algelor calcaroase și a altor organisme poate duce la epuizarea calciului. Pentru a menține un mediu stabil, este important ca nivelurile de calciu să nu se schimbe cu mai mult de 15 mg / L din intervalul optim de 420 - 450 mg / L, astfel încât să se efectueze teste regulate.
  • Acest lucru indică faptul că orice test de calciu utilizat ar trebui să aibă o precizie semnificativ mai mică de 15 mg / L, altfel va fi dificil să se monitorizeze astfel de fluctuații.
  • Trusa de test Salifert măsoară exact acest lucru în pași de 5 mg / L și are o precizie de 10 mg / L.
  • Schimbarea culorii este exactă, în timp ce detectează fluctuații mici, dar semnificative ale concentrației de calciu.
  • Testul nu este afectat de magneziu.
  • Poate fi utilizat pentru apă marină, apă dulce și apă de iaz de grădină
  • Data lansării a Kit-ului: 19 august 2008

Conține aproximativ 100 de teste

SAUB94C
3 Produse