0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Kit Salifert - Carbonate KH/Alkalinity Profi - Test (KH/Alk), 100ml

59,00 RON
Disponibilitate:
Disponibil imediat
Referinta:
SAUB95A
livram in 2 zile
Cant:
Print

Testul KH / alcalinitate de la Salifert poate fi utilizat pentru testarea atât a apei dulci cât și sărate

Testați cu ușurință nivelul kH / Alcalinitate în acvariul dvs. Având încredere în reeferi cu experiență de ani de zile, Kituri de testare Salifert prezintă unele dintre cele mai ușor de citit rezultate disponibile pentru fiecare metodă de testare. Kitul de testare Salifert kH / Alcalinitate conține 100-200 (de obicei mai aproape de 100) teste.

Calciul nu este singura substanță necesară pentru a forma materialul osos al coralilor și pentru a permite creșterea algelor calcaroase. Carbonatul și bicarbonatul sunt, de asemenea, necesare și aceste două substanțe pot avea un efect major asupra stabilizării sau tamponării nivelurilor de pH din acvariu în intervalul corect de 8,1 până la 8,4.

Ce este magneziul?
Magneziul este al doilea cel mai abundent cation găsit în apa de mare naturală. Magneziul este esențial pentru asimilarea eficientă a calciului de către nevertebratele marine.

Care este nivelul corect de magneziu?
Nivelul mediu de magneziu din apa marină naturală este de 1300-1400 mg / l. La fel de important, raportul corect dintre magneziu și calciu trebuie atins. Concentrația de magneziu trebuie să fie de 3 ori mai mare decât cea a calciului (de exemplu, un magneziu la calciu de 3: 1).

Instrucțiuni de utilizare:

  1. Adăugați cu seringa de 5 ml 4 ml de apă în flaconul de testare. Pentru o rezoluție mai mică și mai multe teste pe set adăugați 2 în loc de 4 ml.
  2. Agitați sticla de picurare KH-Ind de câteva ori și adăugați 2 picături în flaconul de testare (1 picătură pentru modul de rezoluție scăzută).
  3. Puneți vârful de plastic ferm pe seringa de 1 ml. Și trageți în seringă reactivul KH (asigurați-vă că capătul vârfului de plastic este în mod constant scufundat în reactivul KH) până când capătul inferior al părții negre a pistonului este exact la marca de 1,00 ml. Va fi puțin aer prezent chiar sub piston. Acesta este aerul prezent între capătul vârfului de plastic și piston. Acest lucru nu va influența rezultatul testului.
  4. Adăugați în picături cu seringa de 1 ml reactivul KH în apa din eprubetă. Rotiți după fiecare picătură o secundă sau două. Continuați cu aceasta până când culoarea se schimbă de la albastru / verde la portocaliu-roșu sau roz (indiferent de culoarea observată mai întâi).
  5. Țineți seringa cu vârful orientat în sus și citiți poziția, acum capătul superior, a părții negre a pistonului. Seringa are gradații de 0,01 ml. Citiți valoarea KH sau alcalinitatea din tabel sau calculați după cum urmează: KH în dKH = (1- citiți în pasul 5) x 16 Alk în meq / L = (1- citire în pasul 5) x 5,71 rezoluția înmulțește rezultatul calculat cu 2.
    Apa de mare naturală are o KH de 8 dKH sau alcalinitatea de 2,9 meq / LKH și alcalinitatea este crescută în siguranță cu Salifert`sKH + pH Buffer.

Kitul poate efectua aprox. 100 - 200 de măsurători.

SAUB95A
3 Produse