0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Kit de testare Salifert - Magnesium Profi - Test, 100ml

70,00 RON
Disponibilitate:
Disponibil imediat
Referinta:
SAUB99M
livram in 2 zile
Cant:
Print

Magneziul, în natură, este prezent în apa de mare în concentrații suficient de mari (1300-1400 mg / l)
Magneziul este o parte esențială a clorofilei, care este necesară pentru fotosinteză. Fotosinteza, de asemenea, alge și corali, pe care îi păstrăm în tancurile noastre, ei nu ar putea supraviețui. Magneziul are o altă funcție importantă, deoarece face posibilă menținerea unei combinații corecte de concentrație de calciu și alcalinitate (sau duritate carbonatică). Calciul formează cu carbonați și bicarbonați un compus insolubil numit carbonat de calciu.
Calciul este un element esențial pentru corali și alge calcaroase, dar ar trebui să rezulte din procesele biologice și să fie depus la locul potrivit. Astfel, ar trebui evitată formarea carbonatului de calciu prin procese chimice. Chiar și fără interferențe biologice s-ar forma carbonat de calciu și acest lucru ar putea reduce concentrația de calciu și alcalinitate fără a îndeplini nicio funcție pozitivă. De fapt, acest proces a jefuit multe oligoelemente necesare pentru sănătatea acvariului. Magneziul încetinește acest proces negativ.
Menținerea unei concentrații corecte de magneziu este foarte importantă și se reflectă indirect în creșterea coralilor (datorită șansei posibile de a menține calciu și alcalinitate stabile) .
Magneziul este diminuat de alge, iar de la utilizarea excesivă a Kalkwasser, fugiți de natură valorile calciului, pH-ului și alcalinității. Există, de asemenea, unele mărci de sare care au un conținut dramatic scăzut de magneziu. Folosirea lor înseamnă apariția unor probleme permanente cu concentrația valorilor de calciu și alcalinitate.
Măsurarea magneziului este crucială. Magneziul este un element al cărui rol a fost subevaluat de prea mult timp. Conținutul de magneziu al multor acvarii, atunci când este testat, este insuficient. Testul de magneziu Salifert este foarte clar și nu suferă influența calciului și stronțiului. Intervale de măsurare precise de 30 mg / l cu o scară colorimetrică foarte precisă.

Instrucțiuni de utilizare

  1. Luați seringa corespunzătoare, 2 ml de apă pentru a fi analizată și introdusă în clar.
  2. Adăugați 4 picături de apă lichidă luate din Mg-1, închideți recipientul cu capacul albastru ee agitat ușor timp de 30 de secunde
  3. Adăugați o linguriță (cea albastră) de Mg-2 și puneți capacul și agitați timp de 10 secunde
  4. Umpleți seringa 1 ml. cu lichidul Mg-3, consultați partea de sus a negru a seringii, nu vă faceți griji cu privire la posibila prezență a aerului
  5. Adăugați în picături Mg-3 în recipient până când culoarea compusului conținut în el se schimbă de la gri la albastru, nu uitați să agitați după fiecare picătură timp de 1 sau 2 secunde
  6. Apucați seringa cu vârful în sus și citiți nivelul de Mg-3 rămas în corespondență cu negrul seringii.
  7. Comparați această valoare cu cele raportate în tabel și aveți concentrația de magneziu din acvariu.
SAUB99M
3 Produse