0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Kit de testare nitrați Salifert - Nitrate Profi - Test (NO3), 100ml

69,00 RON
Disponibilitate:
Disponibil imediat
Referinta:
SAUC01N
livram in 2 zile
Cant:
Print

Nitrate Profi-Test informații utile :

 • Potrivit atât pentru acvariile de apă dulce,cât și pentru acvariile cu apă sărată
 • Când există zone insuficiente dintr-un acvariu care sunt lipsite de oxigen (zone anaerobe) sau denitrificarea nu are loc în mod corespunzător, se va acumula azotat. Acest lucru se poate întâmpla și într-un acvariu în care încărcarea biologică a sistemului provoacă un dezechilibru, de exemplu, dacă există animale excesive pentru volumul acvariului sau dacă se produce hrănirea excesivă.
 • Acumularea de nitrați poate duce la creșterea nedorită a algelor și încetinirea creșterii coralilor.
 • Concentrația de nitrați într-un acvariu de recif ar trebui să fie mai mică de 1 mg / L, deși acvariile de pește ar avea, de obicei, o concentrație mai mare.
 • La fel ca în cazul nitriților, multe truse de testare a nitraților sunt predispuse la interferențe cu amina, ceea ce poate face ca nivelurile de nitrați să pară mult mai mici decât sunt de fapt.
 • Kitul de testare Salifert nu suferă de astfel de interferențe și oferă rezultate exacte și rapide cu un timp total de testare mai mic de 3 minute.
 • Gama setului de testare variază de la o concentrație de azot foarte scăzută la o concentrație foarte mare (aproximativ 0,2 - 100 mg / L ca nitrat total).
 • Suficient pentru 50 - 60 de teste.

Acest test oferă două game:

 1. Gamă joasă: 0,2 - 10 mg / L (ppm) sub formă de nitrat.
 2. Interval mediu: 2 - 100 mg / L (ppm) sub formă de nitrat.

Proceduri de utilizare pentru ambele game:

 1. Umpleți flaconul de testare cu 1 ml de apă
 2. Adăugați o lingură de nivel de pulbere NO3-1 (comprimați această pulbere de partea interioară a recipientului pentru pulbere).
 3. Adăugați 1 lingură de nivel de pulbere NO3-2 și învârtiți ușor (NU SE AGITA) timp de 30 de secunde.
 4. Lăsați-l să stea 3 minute.
 5. Comparație de culoare:
  Gama medie: Plasați flaconul de test pe partea albă a diagramei de culori și comparați culorile care privesc din partea de sus. Utilizați lumina zilei difuză atunci când comparați culorile. Dacă culoarea corespunde unei valori mai mici de 10 mg / L azotat, ar putea fi mai bine să comparați culorile așa cum se arată pentru intervalul scăzut (a se vedea mai jos).
  Gama joasă: Dacă procedura de comparare a culorilor cu interval mediu a dat o citire mai mică de 10 mg / L, atunci puteți utiliza procedura cu gamă mică. Acest lucru va crește precizia.

Tips & Tricks

 • Culoarea pentru procedura de gamă scăzută trebuie comparată privind prin partea laterală a flaconului de testare.
 • Partea albă a culorii trebuie ținută ferm de partea opusă a flaconului de testare. Utilizați lumina zilei difuză atunci când comparați culorile.
 • Culoarea este, prin privirea prin lateral, amplificată de aproximativ 10 ori. Din acest motiv, trebuie să împărțiți valorile graficului de culori la 10. De exemplu 2 va deveni 0,2 și 50 va deveni 50.

Curățați flaconul de testare și lingura după utilizare. Păstrați acest kit într-un loc uscat.

Avertizare!
A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

SAUC01N
4 Produse