0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Kit de testare nitriti, Salifert - Nitrite Profi - Test (NO2)

55,00 RON
Disponibilitate:
Disponibil imediat
Referinta:
SAUEA4N
livram in 2 zile
Cant:
Print

Testul Nitrite de la Salifert poate fi utilizat pentru testarea atât a apei dulci din acvarii, iazuri cât și sărate.

Într-un acvariu ciclat corespunzător, nitritul este transformat în nitrat și apoi, dacă există zone lipsite de oxigen, cum ar fi rocile vii și alte materiale filtrante, acest nitrat este transformat înapoi în nitrit și apoi transformat în azot gaz inofensiv.

Dacă acest ciclu se descompune, atunci nitriții, care sunt extrem de toxici pentru pești și nevertebrate, se pot forma în concentrație mare.

Multe kituri de testare a nitriților suferă de interferențe cauzate de amine, de exemplu aminoacizi naturali și esențiali. Acest lucru poate duce la o valoare măsurată prea mică, mai ales atunci când concentrația de nitriți este relativ scăzută. Datorită formulării sale unice, kitul de testare Salifert nu suferă de interferențe cu amină și oferă o dezvoltare completă a culorii într-un minut. De asemenea, culoarea este foarte intensă, ceea ce face ușoară detectarea urmelor minuscule de nitrit.

Trusa de testare are două scale diferite:

  1. o scară foarte mică pentru azot-azot care variază între 0,002 - 0,12 mg / L
  2. o scară medie pentru azot-azot care variază între 0,02 - 1,2 mg / L.

Instrucțiuni de utilizare:

  1. Adăugați 1 ml de apă folosind seringa din flaconul de testare.
  2. Adăugați la această lingură de 1 nivel de pulbere de NO2. Învârtiți ușor conținutul eprubetei timp de 20 de secunde. Se lasă să stea 3 minute.
  3. Așezați flaconul de test deschis deasupra diagramei de culori pe o parte a diagramei care este albă și comparați culorile din partea de sus. Citiți conținutul corespunzător de nitriți. O culoare intermediară corespunde unui conținut intermediar de nitriți.

Important: Dacă duritatea carbonatului este peste 14 dKH (ceea ce corespunde unei alcalinități de 3 meq / L) este necesară adăugarea a 2 linguri de nivel în etapa # 2.

Valorile nitriților sunt în valori ppm.
Dacă preferați o citire în ppm azotat-azot, înmulțiți citirea cu 0,3.

SENSIBILITATE MAI MARE
După ce acvariul sau iazul de grădină s-a ciclat, veți avea nevoie de o sensibilitate mult mai mare. Acest lucru se realizează cu ușurință uitându-vă prin lateral atunci când comparați culorile. Țineți eprubeta cu partea laterală de o bucată albă de diagramă de culori. Citirile trebuie împărțite la 10. În acest fel, veți putea detecta cu ușurință 0,01 ppm ca nitrit sau 0,003 ppm ca bitrit-azot.

Suficient pentru 60 de teste.

SAUEA4N
4 Produse