0 Item(s) - 0,00 RON

Cosul de cumparaturi(0)

Nu mai sunt produse in cosul tau
Total cos cumparaturi 0,00 RON

Kit de testare silicati, Salifert - Silicate Profi - Test, 100ml

62,30 RON
Disponibilitate:
livram in 10 zile
Referinta:
SAUC04S
Cant:
Print

Cu Salifert Profi Test puteți determina conținutul de silicat din apă dulce sau apă de mare exact și ușor.
Silicatul apare mai ales în apa de la robinet sau în apa purificată atunci când unitatea RO sau DI nu funcționează corect.
Silicatul nu numai că are ca rezultat înflorirea diatomeelor, dar poate bloca și unele oligoelemente esențiale, cum ar fi vanadiu și molibden. Nu utilizați apă de la robinet sau apă de osmoză cu conținut de silicat mai mare de 2 mg / l. Salifert Profi Testul Si -Silicate- este de cca. 60 de teste în apă de mare sau apă dulce. Intervalul este de 0,03 - 30 ppm ca SiO2.

Nivelurile ridicate de silicat pot duce la înfloriri de diatomee. Unele ape de la robinet și chiar apă RO pot avea silicați și ar trebui monitorizate cu un kit de testare a silicatului. Acest kit include un flacon de testare, seringă, trei reactivi și o diagramă de culori. Oferă două metode de testare cu intervale rezultate de la 0,03 la 30 PPM.

Instrucțiuni de utilizare:

  1. Se adaugă 10 ml cu seringa de apă în flaconul de testare (modul de rezoluție mică 1 ml)
  2. La acestea se adaugă 4 picături de Si-1 (rezoluție mică 2 picaturi) de reactiv și se agită flaconul de test ușor timp de 10 secunde. Se lasă să stea timp de 5 minute.
  3. La acestea se adaugă 4 picaturi de Si-2 (rezoluție mică 2 picaturi) de reactiv și se agită conținutul ușor timp de 30 de secunde.
  4. Adăugați la acest nivel 1 lingură de reactiv Si-3 și se agită flaconul de testare timp de 20 de secunde.
  5. Se pune flaconul test deschis pe partea de sus a graficului de culoare pe o parte a diagramei, care este de culoare albă și comparați culorile în căutarea de mai sus. Citiți conținutul de siliciu dizolvat corespunzător. O culoare intermediară corespunde unui conținut intermediar de siliciu dizolvat.

Nota: În cazul in care s-a utilizat modul de rezoluție mica, se inmulțește cu valorile înscrise pe graficul de culoare de 10.

Acest kit va efectua 60 de teste pentru apă dulce, marină și iazuri.

SAUC04S